Nederlands | Français

gas logo
infromazout logo
cedicol logo

HEATING AVENUE
Bjorn Crul

Journalist, presentator en communicatie-expert Bjorn Crul zal het programma van Heating Avenue aan elkaar praten.

Werner Neuville (CEDICOL)

De verwarming van morgen

Werner Neuville heet u in naam van Cedicol welkom op de eerste editie van Heating Avenue. In deze korte inleiding spreekt hij over de verwarming van morgen en staat daarbij stil bij de opleidingen die u -professionals van de verwarmingssector- voorbereiden op de toekomst.

Download de presentatie

Willem Voets (INFORMAZOUT)

DE MEERWAARDE VAN VLOEIBARE BRANDSTOFFEN, VANDAAG EN MORGEN

Technologische evoluties van vloeibare brandstoffen bieden heel wat troeven voor de energietransitie. Willem Voets werpt een blik op de laatste ontwikkelingen, de toepassingen in combinatie met hernieuwbare energie en nieuwe vloeibare brandstoffen.

Download de presentatie

Steven Van Caekenberghe (GAS.BE)

Wat is de rol van gas in een energiemarkt in volle evolutie?

Hoe kan je als installateur meewerken aan de groene gedachte in een constant evoluerende energiemarkt? Steven Van Caekenberghe gaat in op het potentieel van gas als transitie-energie.

Download de presentatie

Jan Lhoëst (Techlink)


De rol van de installateur in de energietransitie.

De energietransitie is niet meer te stoppen en de installateur speelt daarin een cruciale rol. Jan Lhoëst licht toe welke opportuniteiten dit voor de installatiesector biedt.

Download de presentatie

Jan Bral (JAN BRAL VERWARMING AIRCO SANITAIR)

De praktijk : aandachtspunten bij de installatie van een hybride verwarmingsoplossing op mazout

Wat is ‘hybride’ verwarming, hoe werkt het en waar moet ik op letten bij de combinatie van een mazoutinstallatie met hernieuwbare energie? In deze case laten we zien dat comfort, duurzaamheid en energiebesparing perfect te rijmen valt.

Download de presentatie

Kris De Wit en Gaël Minne (GAS.BE)

SMARTHEAT: helpt jou bij het kiezen van de juiste energieoplossing voor uw klant

De nieuwe online simulatietool van Gas.be adviseert objectief welk type verwarmingssysteem het beste is voor de specifieke situatie van uw klant. De tool is beschikbaar in een versie voor de professionele installateur en voor de eindgebruiker.

Download de presentatie

Jef Schelkens (Climaways)


Een warmtepomp op gas of elektrisch?

Tijdens deze workshop komt u te weten hoe warmtepompen meer energie en geld besparen. Daarbij wordt ook de vergelijking gemaakt met hybride oplossingen. Bovendien krijgt u tips over hoe u uw klanten het beste adviseert.

Download de presentatie

Dr. - Ing. Hajo Hoffman (Tec4Fuels)

INNOVATIEVE KOOLSTOFARME BRANDSTOFFEN: DE TOEKOMST BEGINT VANDAAG

Tijdens deze workshop maakt u kennis met de mogelijkheden van verschillende koolstofarme, vloeibare brandstoffen: biobrandstof, met waterstof behandelde plantaardige olie (HVO) en e-brandstof. Ze genieten dezelfde grote energiedichtheid en kunnen naadloos opgenomen worden in de bestaande infrastructuren en toepassingen.

Download de presentatie